Morena: Jam ajo që kam qenë në shkollë fillore dhe në të mesmeBuy Cheap MTN, Glo, 9Mobile, Airtel Data/Airtime VTU Services

SIZE VALID YOU PAY BUY
1GB 30DAYS ₦295 BUY
2GB 30DAYS ₦595 BUY
3GB 30DAYS ₦895 BUY
5GB 30DAYS ₦1495 BUY
BUY CHEAP VTU SERVICE

Morena: Jam ajo që kam qenë në shkollë fillore dhe në të mesme

Morena Taraku është njëra prej artisteve shqiptare që ka ndryshuar shumë ndër vite, shkruan .Përmes një postimi në llogarinë e saj në Instagram, këngëtarja thotë se kushdo që e njeh e di se është e njëjta që kur ishte në shkollë fillore e të mesme.

“Kushdo që ka apo ka pasur mundësi të më njoh nga afër, e di mirë që unë jam po ajo Morena që kam qenë edhe në shkollë fillore dhe të mesme”, ka shkruar ajo.Kujtojmë se projekti i fundit muzikor nga Morena Taraku është “Swag”, ndërsa po finalizon një këngë të re.

Morena: Jam ajo që kam qenë në shkollë fillore dhe në të mesme

Share this On


Buy Cheap MTN, Glo, 9Mobile, Airtel Data/Airtime VTU Services

SIZE VALID YOU PAY BUY
1GB 30DAYS ₦295 BUY
2GB 30DAYS ₦595 BUY
3GB 30DAYS ₦895 BUY
5GB 30DAYS ₦1495 BUY
BUY CHEAP VTU SERVICE

Leave a Comment